ویزای سوییس

مدارک
اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار ترجمه سند مالکیت گزارش گردش حساب بانکی
توضیحات
مــدارک لازم بــراي ويزاي سوئيس - اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده). - اصل گذرنامه باطل شده قبلي. - فتوکپي از صفحات 1 – 3 گذرنامه و ويزاهاي شنگن / انگلیس / امریکا ( 3 سال گذشته ). - تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل). - 2 قطعه عکس 4×6 رنگي با زمينه سفيد (از رو برو). - فتوکپی از کلیه صفحات شناسنامه. - ترجمه انگلیسی گواهي اشتغال به کار به همراه لیست بیمه تامین اجتماعی، روزنامه رسمی، - پروانه کسب اتحاديه، گواهي اشتغال به تحصيل، گواهي بازنشستگي،... ( توسط دارالترجمه ) -در گواهي اشتغال به کار و گواهي اشتغال به تحصيل حتما بايد نام مسافر و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکر شده باشد. - براي افراد محصل،ترجمه انگلیسی گواهي اشتغال به تحصيل الزامي است. - براي افراد بازنشسته،ترجمه انگلیسی حکم بازنشستگي يا کارت بازنشستگي و يا - آخرين فيش حقوقي الزامي است. - پرينت انگلیسی حساب جاري بانکي 3 ماهه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک) - ترجمه انگلیسی اسناد ملکی به نام مسافر (توسط دارالترجمه ). *** در صورتي که فرزندي قصد مسافرت با يکي از والدين خود را دارد بايد حتما" رضايتنامه ي کتبي محضری از ديگر والد با ترجمه انگلیسی ارائه دهد. ** فرزندان زیر 18 سال بايد حتما" همراه یکی از والدین خود جهت ویزا اقدام نمایند و فرم ویزاتوسط والدین باید امضاء گردد. - با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید. -ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.