اخذ ویزای چین | ویزای توریستی چین

اخذ ویزای چین

چین سرزمین باستانی، اسرار آمیز و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان خارجی وماجراجو جذاب بوده است. چین به عنوان سومین کشور بزرگ جهان در شرق قاره آسیا با بیش از 1/3 میلیارد نفر جمعیت، بین ۶۲ درجه طول جغرافیایی و ۴۹ درجه عرض جغرافیایی قرار گرفته است .

@title

چین با داشتن انواع منابع، گیاهان، حیوانات، و مواد معدنی، نسل های بی شماری از مردم چین را پرورش داده است چین سرزمین باستانی و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان جذاب بوده است یکی از بزرگترین گنجینه های چین ، تاریخ طولانی وغنی آن است. چین به مردمان بسیار، تاریخ کهن ، فرهنگ پر تلالو و آداب و رسوم متمایز خود مفتخر است.برای وارد شدن به کشور چین نیاز به ویزای چین میباشد .

@title


ویزای چین ارزان | قیمت ویزای چین | ویزای چین فوری | ویزای چین


قیمت ویزای چین و مدارک اخذ ویزای چین

انواع ویزای چین

ویزای توریستی عادی انفرادی چین : قیمت صدور ویزا 105 دلار و مدت زمان آن 5 روز کاری می باشد

ویزای توریستی انفرادی فوری چین : قیمت صدور ویزا 135 دلار و مدت زمان آن 2 روز کاری می باشد

ویزای توریستی گروهی ارزان چین : قیمت صدور ویزا 90 دلار و مدت زمان آن 5 روز کاری می باشد

ویزای دو بار ورود ۳ ماهه چین : قیمت صدور ویزا 400 دلار و مدت زمان آن 5 روز کاری می باشد

ویزای دو بار ورود شش ماهه چین : قیمت صدور ویزا 670 دلار و مدت زمان آن 5 روز کاری می باشد

ویزای ویژه مولتی یکساله چین : قیمت صدور ویزا 830 دلار و مدت زمان آن 5 روز کاری می باشد

@title

ویزای انفرادی چین | ویزای گروهی چین | ویزای مولتی چین

=====================================

مدارک مورد نیاز برای ویزای عادی انفرادی چین :

- اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار

- دو قطعه عکس 4*6

- تمکن مالی بالای ۳۵ میلیون تومان

- بیمه مسافرتی معتبر

مدارک مورد نیاز برای ویزای مولتی یکساله چین :

- تمامی مدارک ویزای عادی انفرادی جین

- ۴ الی ۶ لیبل ویزای انفرادی

- تمکن مالی بالای ۶۰ میلیون تومان

@title


ویزای فوری چین | ویزای کشور چین | اخذ ویزای چین | اخذ ویزای توریستی چین

حداقل تعداد نفرات برای صدور ویزای توریستی گروهی چین 5 نفر می باشد که تاریخ دقیق ورود مسافرین به چین باید طبق بلیط آنها باشد. ضمن اینکه تمام مسافران باید با هم ورود و خروج کنند.

مدت اعتبار خروج و اقامت ویزای گروهی چین برای اعضا, با هم می باشد و مدت آن 1 ماه است. شروع این تاریخ از زمان اعلام مسافر شروع می شود

اعتبار ویزای توریستی انفرادی چین 30 روز می باشد ؛و ویزای مسافر داخل پاسپورت درج می شود.

ویزای مولتی تجاری 6 ماهه چین با داشتن حداقل 3 عدد ویزای تجاری صادر می شود و مدت خروج از ایران در این نوع ویزا 6 ماه از زمان صدور و مدت اقامت در کشور چین به مدت 1 ماه از زمان ورود در هر بار ورود می باشد.همچنین محدودیتی برای تعداد دفعات ورود به کشور چین برای این مسافران وجود ندارد .

@title

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای چین :

اصل پاسپورت

دو قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید تمام رخ

مشخصات کامل مسافر

تمکن مالی

بیمه نامه مسافرتی

جهت اخذ ویزای دبل چین باید 2 ویزای قبلی و جهت اخذ ویزای 6 ماهه 3 ویزای قبلی در پاسپورت مورد استفاده قرار گرفته باشد

توجه:

مدارک ویزای خود را در طول سفر به همراه داشته باشید زیرا پلیس چین در حین ورود به کشور این مدارک را بررسی خواهند کرد

برای اخذ ویزای چین هرگز اینترنتی اقدام نفرمائید

تمکن مالی جهت اخذ ویزای گروهی چین ،مبلغ حداقل 5 میلیون تومان به ازای هر نفر و در اخذ ویزای انفرادی چین مبلغ 12 میلیون تومان مانده موجودی به ازای هر نفر ، در صورت خانواده بودن ، می باشد

@title

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین

منتخب تورهای چین

در صورت هر گونه سوال در رابطه با اخذ ویزای چین با مشاوران ما تماس بگیرید

@title

سوالات متداول سفر به چین

اظهارنامه گمرکی در چین

تفاوت بین کانال قرمز و کانال سبز در چیست؟

پاسخ: دو کانال گمرکی در چین می‌باشند. اگر شما چیزی برای اظهار کردن نداشته باشید، از کانال سبز عبور کنید، در غیراینصورت از کانال قرمز

بایستی عبور کنید. زمانی که شما درباره چیزی مطمئن نیستید، کانال قرمز را انتخاب کنید

چقدر ارز آمریکا و RMB چین را می‌توانم همراه خود ببرم؟

پاسخ: 5،000 دلار آمریکا (معادل آن ارز خارجی) یا 20،000 یوان مجاز است. اگر شما بیش از این مبلغ به همراه داشته باشید، اسناد مربوطه موردنیاز

بوده و بایستی آن را به گمرک چین ارائه کنید.

آیا نیازی هست که گردنبند طلای من زمانی که به چین سفر می‌کنم و در گردن من آویزان است، اظهار شود؟

پاسخ: مطابق با قوانین، اگر طلا، نقره و محصولات ساخته‌شده از آن‌ها کمتر از 50 گرم باشد (2 اونس)، آزاد می‌باشند و نیازی به اظهار کردن ندارند.

اگر وزن آن‌ها از این حد تجاوز کند، بایستی آن را اظهار کنید.

درباره مجسمه‌های طلا که من با خود به چین آورده‌ام بایستی چه کنم؟

پاسخ: همه رسیدهای مرتبط با اقلام ارزشمند، مانند جواهرات، یشم سبز، طلا و نقره، صنایع‌دستی، مصنوعات، نقاشی‌ها و خوش‌نویسی که از چین خریداری

می‌کنید بایستی برای کنترل ارائه شوند.

چند عدد قوطی شیر خشک می‌توانم با خود به چین بیاورم؟

پاسخ: پودر شیر برای مصرف انسانی بدون گمرکی است و نیازمند اظهار شدن نیست. هر بازدیدکننده می‌تواند یک باکس حاوی 6 قوطی را 800 گرمی یا

24 قوطی کمتر از 800 گرم را با خود داشته باشد. برای میزان بالاتر از این محدوده، بایستی آن را اظهار کرده و مالیات پرداخت کنید. نرخ مالیات برای

شیر خشک نوزاد 5 درصد است

@title

.من با آیفون و مک بوک خودم به چین سفر کردم. آیا بایستی آن‌ها را اظهار کرده و زمان ورود به چین مالیات پرداخت کنم؟

پاسخ: اظهار و پرداخت مالیات کمرگی برای اقلام شخصی مانند تلفن، تبلت، لپ‌تاپ و دوربین دیجیتال ضرورتی ندارد، البته اگر در میزان مشخصی باشد.

اگر شما تلفن یا لپ‌تاپ با برند جدیدی همراه با بسته‌بندی و کتابچه راهنما برای دوست خود از چین خریداری کنید، بایستی آن را اظهار کرده و مالیات

پرداخت کنید. آیا می‌توان اطلاعات خاصی درباره مواردی که بایستی اظهار شوند را به دست آورد؟

پاسخ: اقلام زیر بایستی مطابق با حقوق گمرکی در چین اظهار شوند

:

اظهارنامه گمرکی زمانی که وارد چین می‌شوید:

1. هر قلم جنسی که ارزش آن بیش از 2،000 یوان باشد

2. بیش از 400 سیگارت یا 100 سیگار

3. ارز خارجی بیش از 5،000 دلار آمریکا یا معادل آن، یا 20،000 یوان

4. حیوانات یا محصولات حیوانی، میکروارگانیسم‌ها، محصولات بیولوژیکی، بافت انسانی، خون و محصولات خونی

5. دستگاه گیرنده فرستنده، ابزار ارتباطات مخابراتی

6. هر جنس ممنوعه و محدود مطابق با قوانین جمهوری خلق چین

7. چمدانی که بایستی به‌صورت جداگانه حمل شود

8. محموله، نمونه‌های تجاری، اقلام تبلیغاتی اقلام زیر بایستی مطابق بافرم اظهارنامه گمرکی چین زمان خروج از کشور اظهار شوند

9. طلا، نقره و سایر اقلام ارزشمند

10. اقلام فرهنگی، حیوانات و گیاهان در معرض خطر انقراض علاوه بر محصولات آن‌ها، گونه‌ها و منابع بیولوژیکی

11. محموله، نمونه‌های تجاری، اقلام تبلیغاتی اگر من اقلامی را که بایستی اظهار کنم، اظهار نکنم با مجازاتی مواجه خواهم شد؟

پاسخ: بله گمرک چین می‌تواند قوانین سختی را اعمال کند. اطلاعات تفصیلی در خصوص انواع اجناسی وجود دارد که بایستی به‌صورت اظهارنامه گمرکی

بیان شوند. این اظهارنامه به‌دقت بررسی‌شده و بایستی اطمینان حاصل کنید که دقیق و صحیح پرشده باشد.

نکته: اظهارنامه گمرکی یک‌روند کاملاً سخت و دشوار است. ما قویاً توصیه می‌کنیم که مسافران خارجی اگر می‌خواهند که با مشکلی مواجه نشوند، قبل از

سفر اطلاعات کافی را کسب کنند. بایستی با آژانس مسافرتی خود مشورت کرده یا از دفتر اظهارنامه گمرکی در فرودگاه درخواست کمک کنید.

@title


با توجه به نوسان شدید نرخ ارز قبل از سفارش با شماره 77508585-021 تماس حاصل فرمایید .




تورهای مرتبط

تاریخ اعتبار : 30 دی ماه 96

مدت اقامت : ,7شب و 8روز

شروع قیمت از : ,4990000تومان

تاریخ اعتبار :

مدت اقامت :

شروع قیمت از :

مطالب مرتبط

اخذ ویزای چین | ویزای توریستی چین

اخذ ویزای چین | ویزای توریستی چین

اخذ ویزای چین چین سرزمین باستانی، اسرار آمیز و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان خارجی وماجراجو جذاب بوده است. چین به عنوان سومین کشور بزرگ جهان در شرق قاره آسیا با بیش از 1/3 میلیارد نفر جمعیت، بین ۶۲ درجه طول جغرافیایی و ۴۹ درجه عرض جغرافیایی قرار گرفته است . [(img)|1024424522442001B] چین با داشتن انواع منابع، گیاهان، حیوانات، و مواد معدنی، نسل های بی شماری از مردم چین را پرورش داده است چین سرزمین باستانی و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان جذاب بوده است یکی از بزرگترین گنجینه های چین ، تاریخ طولانی وغنی آن است. چین به مردمان بسیار، تاریخ کهن ، فرهنگ پر تلالو و آداب و رسوم متمایز خود مفتخر است.برای وارد شدن به کشور چین نیاز به ویزای چین میباشد . [(img)|1024425522442001B]

ادامه مطلب ...