ویزای ازبکستان

مدارک
اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار عکس رنگی تمام رخ
توضیحات
مــدارک لازم بـراي ويزاي ازبکستان اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده). فتوکپي از صفحات مشخصات گذرنامه. تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل). 2 قطعه عکس 4×6 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو. گواهی اشتغال به کار انگلیسی. تائیدیه هتل جهت یک هفته الزامی میباشد.