ویزای چین

مدت اعتبار ویزا
2ماه
شرکت اقدام کننده
گلبرگ سیر
مدارک
عکس رنگی تمام رخ اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
توضیحات
مدارک لازم : اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالي الزامي است) + 2 قطعه عکس رنگي6*4 تمام رخ بازمينه سفيد بدون عينک(عکس ارسالي بايد کاملا با عکس پاسپرت منطبق باشد) + کپي شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسرو فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادر + مشخصات کامل فردي(آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه(ذکر کدپستي الزامي است)+ تمکن مالي به انگليسي حداقل 12 ميليون تومان + تسويه کامل جهت ويزاي 3 ماهه دبل بايد دو ويزاي قبلي و جهت ويزاي 6 ماهه بايد دو ويزاي قبلي در پاسپورت باشد.ويزاي گروهي حداقل 5 نفر ميباشد. مسئوليت صدور بليت و رزرو هتل و ...قبل از صدور ويزا به عهده مسافر ميباشد و اين آژانس هيچگونه مسئوليتي ندارد.
کشور مقصد
چین