ویزای آفریقا

مدارک
ترجمه شناسنامه اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار عکس رنگی تمام رخ
توضیحات
مــدارك لازم بــرای ویزای آفریقا - اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده). * گذرنامه حتما باید دو صفحه متقابل خالی داشته باشد. - فتوكپی از صفحات گذرنامه جدید و كپی ویزاهای قبلی آفریقای جنوبی از گذرنامه های قدیمی . - تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل). - 2 قطعه عكس 4×3 رنگی، زمینه سفید و كاملاً از رو به رو. *عكس ها باید با خودكار مشكی به لاتین پشت نویسی و امضاء شده باشند. (شامل: نام و نام خانوادگی وتاریخ تولد به سال میلادی). -ترجمه انگلیسی تمام صفحات شناسنامه مسافرین. ( كودكان زیر 18 سال باید دو نسخه ترجمه باشد.). - گواهی اشتغال به كار انگلیسی روی سربرگ شركت با مهر و امضاء یا ترجمه ی پروانه كسب با ذكر مشخصات مسافر. *در گواهی اشتغال به كار باید نام و سمت مسافر ، شماره گذرنامه ، تاریخ شروع به كار ، طول مدت استخدام ، میزان حقوق و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذكر شده باشد (همراه با مهر و امضاء توسط شركت). - ترجمه انگلیسی گواهی تحصیلی از اداره آموزش دانشگاه، دبیرستان و غیره . - ( كارت دانشجوئی مورد قبول نمی با شد) - پرینت بانكی انگلیسی مربوط سه ماهه گذشته . *** در صورتی كه فرزندی قصد مسافرت با یكی از والدین خود را دارد باید حتما" رضایتنامه ی كتبی از دیگر ولی با ﺗﺄیید دادگستری و وزارت امور خارجه ارائه دهد. با توجه به شرایط اخذ ویزای هر كشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد كه از شما مدارك دیگری نیز درخواست نماید. *** حضور افراد در سفارتخانه جهت مصاحبه الزامی میباشد.